WINKELWAGEN: Geen producten € 0,00
MXG

Disclaimer

MXG besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar garandeert echter niet de correctheid van de informatie. De gebruiker is zich er eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan van tevoren op de hoogte wordt gebracht. Daarom kan MXG niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. Wanneer MXG verwittigd wordt van fouten of onvolledigheid van gegevens, dan zal MXG onmiddellijk overgaan tot verbetering of aanvulling.

In het geval dat links tot stand worden gebracht met andere sites, bijvoorbeeld met behulp van zoekinstrumenten, is MXG niet aansprakelijk voor de inhoud en het bestaan van deze andere sites. Eenieder die gebruik maakt van deze opzoekingsinstrumenten is zich ten volle bewust van het feit dat internet materiaal bevat dat tegen de goede zeden indruist en dat schadelijk kan zijn, en erkent dat MXG geenszins in staat is toezicht uit te oefenen op dergelijk ongeoorloofd of schadelijk materiaal. MXG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in adressen van websites of domeinnamen op deze site.

MXG kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten, nalatigheden of tekortkomingen in één van de servicepunten.

belgischewebshop  Gratis verzending vanaf 100 euro  17 servicepunten  helpdesk 14 dagen retouche  taxipost  24 maanden garantie  beveiligde betaling