WINKELWAGEN: Geen producten € 0,00
MXG

Herstellingen

Garantie
Alle producten genieten 2 jaar garantie vanaf de factuurdatum. Toebehoren en accessoires hebben een garantie van 6 maanden. Schade door vallen en waterschade valt niet onder garantie. Lees meer in onze algemene voorwaarden.
 

Herstellingen
Wanneer uw toestel defect is om welke reden dan ook verstuurt MXG of één van zijn servicepunten het toestel naar de officiële reparatiedienst van het betreffende merk.
 

Hoe terugsturen?
Bij een defect dient u altijd per mail uw probleem te formuleren naar info@mxg.be zodat onze klantendienst op de hoogte is van de situatie. Als het probleem niet vanop afstand verholpen kan worden. wordt u gevraagd het product terug aan ons te bezorgen. De kosten van het terugzenden van een defect toestel worden gedragen door de koper.
U zal gevraagd worden het toestel verzekerd op te sturen met een kopie van de aankoopfactuur en een duidelijke omschrijving van het probleem. U kan het product ook naar één van onze servicepunten brengen.
Wij proberen de hersteltermijnen te beperken, wij hebben echter geen vat op de wachttijden bij de officiële reparatiediensten.


Verzenden naar:
MXG
Fazantenstraat 37
2811 Leest

belgischewebshop  Gratis verzending vanaf 100 euro  17 servicepunten  helpdesk 14 dagen retouche  taxipost  24 maanden garantie  beveiligde betaling